Kommunalrådet Magnus Jonsson är först ut att gratulera och var på plats och testade boxing i den nya lokalen när undertecknad gjorde nedslag.
För Magnus som varje morgon springer 5 km innan han åker till kommunhuset för att jobba, betyder samarbetet med kommunen och företaget Heimers helhet & hälsa mycket. Madde har även träning på tisdagar och torsdagar med kommunens anställda som är medlemmar i personalföreningen. Möjligheten för Ockelboborna att träna med Madde och besöka simhallen är ett bra sätt att investera i god hälsa och ger en bra pensionförsäkring.

Madde kommer ursprungligen från Öland och drog till Los Angeles där hon började träna på Janes Fondas Workout. Där föddes Maddes stora intresse för hälsa vilket ledde henne vidare att utbilda sig till hälsopedagog, certifierad massör och hälsoprofilsbedömmare.
Tjugo års arbete i Stockholm på bland annat Hälsopuls i World Trade Center som instruktör, friskvårdskonsulent och hälsopedagog har gett henne stor kunskap och erfarenhet som Ockelboborna nu får komma i åtnjutande av.
Heimers helhet & hälsa startade 2005 och efter det så har intresset för träning har ökat avsevärt. Madde och maken Bosse (ursprungligen från Ockelbo) inredde nyligen ytterligare en träningslokal i direkt anslutning till simhallen i centrala Ockelbo.
- Man behöver ju inte bo i en storstad för att få bra och rolig träning, berättar Madde. Här kan verkligen alla träna med stor variation. Nytt för i år är till exempel grabb- & gubbgympan!

Ockelboborna och folk från grannkommunerna har badat, plaskat och myst i det populära familjebadet i tjugo år. Där finns bl. a. en 25 meter lång bassäng med undervisningsdel, plask- och lekpool för de minsta samt en stor bubbelpool. Förutom att svettas i träningslokalen finns det ångbastu och torr bastu att tillgå.

För de fikasugna finns cafeteria med ett stort utbud. Vill man passa på att förbättra solbrännan finns två solarium.

Friskvårdsavdelningen har tryckluftsstyrda maskiner som passar både för träning och rehab. Även här finns möjlighet att öka samarbetet med simhallen och Maddes verksamhet för sjukgymnaster med flera.
I år återuppstår en gammal klassiker, det populära julaftonsbadet. Självklart håller också Madde sin verksamhet öppen för de som vill röra på sig lite extra under juletid. Annars är det ju lätt så att det bara blir magen som växer - inte musklerna!