Sveriges bästa plattform för content marketing

SvenskPress är en oberoende nyhetsbyrå och presstjänst där alla har möjlighet att medverka. Det är även en av Sveriges mest effektiva kanaler för innehållsmarknadsföring (Content marketing). Tjänsten är effektivt sökmotoroptimerad (SEO) i grunden liksom alla de nättidningar som bygger på de artiklar som publicerats på SvenskPress.se i respektive kategori.

Publicera era egna nyheter direkt här på presstjänsten och samtidigt i flera olika nättidningar. Ni kan även skicka nyhetsbrev eller starta er egen tidning på nätet. Även skribenter kan publicera sina texter här för att sedan sälja dina artiklar till ett eget pris. 

Klickar du på länkarna ovan för att ta del av

Allmän information

Priser och Villkor

Skicka egna nyhetsbrev

Starta en egen tidning

Alla publicister på SvenskPress.se ansvarar för sitt eget material avseende upphovsrätt, fakta och prisbilder samt förpliktar sig att följa presstjänstens villkor samt gällande lagstiftning.

Vill ni ha hjälp med att skriva och publicera era nyheter?
Se www.presstjanst.se för mer information om detta.

Med förhoppning om ett gott samarbete

Joe Formgren
info (a) svenskpress.se
070-679 79 00

Gestrike Media AB
Telefon 026-126 126

 

Samarbetspartners

Vill ni vara med arbeta med och vara en del av SvenskPress? Vi söker samarbete med PR-byråer och skribenter men även organisationer som är intresserade av medborgarjournalistik eller opinionsbildning. Om ni vill vara en naturlig och produktiv del av en nationell säljorganisation eller att arbeta strategiskt med konceptet så kontakta oss då för en vidare diskussion om era möjligheter att vara samarbetspartner och återförsäljare.

 

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer