Starta egen tidning

Lika enkelt som du publicerar dina artiklar här på nyhetstjänsten SvenskPress.se kan ni nu starta en egen webbtidning på nätet. Pris från endast 1500:-/år och då ingår ett bannersystem som enkelt finansierar den här smarta investeringen i en egen mediakanal flera gånger om.

Ni använder naturligtvis era egna artiklar men kan också använda vilka som helst av alla hundratals skribenter som är anslutna till tjänsten. Vilka som skall ligga i topp, och i vilken ordning, bestämmer du naturligtvis själv som redaktör.

Under inställningar kan ni sedan administrera logotype/sidhuvud, sätta färger och ange typografi. Allting anspassat för maximal användarvänlighet och enkelhet liksom att er tidning får en snygg grafisk layout samt från grunden är optimerad för sökmotorer och tolkas rätt och riktigt i alla moderna webbläsare oavsett plattform och är naturligtvis även responsiva och mobilanpassade.

För att kunna starta en egen tidning måste du eller er verksamhet vara registrerad och publicera på SvenskPress.se enligt grundläggande villkor och priser, för närvarande 1500:-/år.
Mer info här. 

Priser 2020-01-01

Publicera tidning på SvenskPress.se
Pris inklusive design och miniutbildning 4900:-

Därefter 1500:-/år.

Extra moduler

Evenemang 1500:-/år

Videos 1500:-/år

Erbjudanden 1500:-/år

Läsarnas 1500:-/år

Nyhetsbrev 1500:-/år

Moms tillkommer på priserna ovan.

Bannersystem - ingår enligt särskild ö.k.

Kontaktperson: Joe Formgren, Gestrike Media AB.
E-post: info (a) svenskpress.se

Se tidningar som är publicerade via SvenskPress här: Tidningsförteckning.

Fler titlar inom kort - inte minst er nya tidning!

Namn på er tidning

Ni kan använda vilket namn ni vill på er tidning som inte redan är registrerat eller inkräktar på andras varumärken enligt gällande lagstiftning. Registrera ert domännamn hos Loopia så administrerar vi kostnadsfritt domänpekningen av er tidning.

Klicka här för att starta din egen tidning »

 

Onlineutbildning "Tidningspublicering med SvenskPress":
Systemet i sig är mycket enkelt att komma igång med men vill ni samtidigt utbilda er och få ett strategiskt stöd så erbjuder vi en 1/2-dagsutbildning i form av ett webbinarium. Där går vi igenom publicering via SvenskPress, skapar och hur ni använder nyhetsbrev, lägger upp och anpassa er egen tidning både vad det gäller grafik, bannersystem och övrigt innehåll.
Pris: 3.500:-
Upp till fyra deltagare från er verksamhet. 

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer