Ta chansen att medverka i länets största tidning med en upplaga av 87.000 exemplar. Ni når alla invånare i det enda media som delas ut till alla hushåll och kontor från Lingbo i norr till Hofors i västerled samt Gysinge och Älvkarlebys allra sydligaste breddgrader. Dessutom distribueras nu Gestrike Magasinet även till alla kontor i Bollnäs, Söderhamn, Falun och Tierp - tillsammans marknadsför vi regionen!

Med sikte på årets stora högtid presenterar vi tillsammans handel, julbord och vinter i regionen. Aktuella händelser och events, spännande teman, kända profiler och fina erbjudanden från er ger en perfekt mix till läsarna i vintermörkret. Vad vill ni berätta om er verksamhet? Nyheter, erbjudanden, öppettider eller julhälsningar?

Manusstopp är den 1 november. Ta chansen att profilera just ditt företag i detta sammanhang och boka din medverkan så snart som möjligt! Kontakta undertecknad eller just din Gestrike Media-representant då vi förutom det stora vinternumret även vill passa på att berätta för dig om våra utgivningsplaner och dina möjligheter till kostnadseffektiv masskommunikation och PR under 2008!

På glatt återhörande!


Joe Formgren
Gestrike Media AB

PS. Vi berättar även gärna om era möjligheter att göra ett eget uppslag, 4-sidig folder eller en helt egen tidning i Gestrike Magasinet. Genom detta får ni en enorm upplaga och når alla människor i hela regionen. Trycker vi sedan en särskild överupplaga som adresseras direkt till era kunder får ni en täckningsgrad på 200 procent direkt till er målgrupp! Räkna med det och oss när ni sätter er marknadsplan för 2008.