Vi svenskar lägger idag alltmer pengar på vårt boende och intresset för heminredning mm har aldrig varit större. Compass Fairs arrangerar mässan ”Gör Ditt Boende Bättre”, där besökare kan ta del av det mesta inom boende.
Compass Fairs är Skandinaviens största arrangör av bomässor och satsar nu på att bygga upp flera bomässor runtom i Sverige. Startskottet går i Gävle i månadsskiftet februari/mars och följs upp med sju mässor runtom i landet.
Premiären på bomässan äger rum i Gävle i Gävle Tennisklubbs lokaler (intill Läkerol Arena) 29/2 – 2/3.
– Mässan i Gävle ska bli en återkommande mässa och arrangeras varje år. Redan i år har vi lyckats locka till oss flera intressanta utställare inom en rad olika branscher Både stora nationella företag samt lokala företag finns representerade, säger projektledare Camilla Å. Grennborg, Compass Fairs.
Flest företag finns på avdelningen för Kök & Vitvaror där flera spännande utställare kommer visa upp både nyheter och trender inom kök. Även Inredning erbjuder många utställare, naturligt med tanke på dagens stora intresset för inredning och design.
”Gör Ditt Boende Bättre” mässan kan erbjuda besökarna mängder med tips och idéer inför vårens trädgårdsarbete. Redan i entrén möts vi av våren! En av utställarna arrangerar en tävling där den som har den fulaste trädgården i Gävle kommer få en ny, arkitektritad trädgård.
Ett tips till alla shoppingsugna: ni får chansen att vinna ett presentkort på mässan värt 10 000 kr. Vinnaren har en timme på sig söndag eftermiddag att shoppa runt på mässan tills tiden eller pengarna tar slut. Alla besökare under samtliga mässdagar, kan anmäla sig till tävlingen.
Det finns även möjlighet att få information om vad som gäller kring skatteavdrag för hemtjänster så att man ta del av denna möjlighet till en extra hand i hemmet.
För de mindre barnen finns Leklandet medan de vuxna får tillfälle att ”leka” med teknik. Många är nyfikna på hur framtidens tekniska prylar i hemmet fungerar. Det får vi veta hos en av utställarna som visar ”det trådlösa vardagsrummet”.
De idrottsintresserade som funderar på att titta på Vasaloppet bör tänka om. På mässan kommer en av utställarna inom HI-FI att visa årets upplaga av Vasaloppet på en rejäl storbildsskärm. Ta gärna en kopp kaffe samtidigt!