Vi måste lära oss dricka vatten.
Enligt en brittisk studie ser du yngre ut när du dricker vatten. Att hålla vätskebalansen är grunden för en livfull hy. Ansiktet består av 75% vatten och studien visade att vatten är den bästa hudprodukten att släta ut rynkor och veck.

Studien gjordes på kvinnor i en dubbelblind placebo kontrollerad test. Alla drack 1,5 liter varje dag i åtta veckor utan att ändra deras livsstil i övrigt. Vissa drack kranvatten och vissa fick filtrerat vatten rikt på mineraler.
De som drack kranvatten visade en minskning av rynkor och veck med 19%. De som drack det filtrerade mineralrika vattnet uppvisade en effekt på 24%.

Vatten är grunden för hälsa. Det stabiliserar kroppens system, blodomlopp, håller huden fuktig och transporterar ut restprodukter. Det är viktigt att dricka så rent och levande vatten som möjligt, då vatten är ett livsmedel som när det får stå blir svårt för kroppen att absorbera.
Många åkommor och besvär med värk beror på för mycket slagg i kroppen samt att den är uttorkad. Då falerar cirkulationssystemet och du får krämpor.

Djur har en enastående förmåga att skilja på bra och dåliga livsmedel. De använder lukt och smak för att avgöra kvalitén. Vi människor använder oftast visuell bedömning om en vara är ätbar.
Hemmets katt blev ett bra exempel, då den bara drack vatten utomhus i pölar, aldrig inomhus i sin skål. För katten presenterades en skål med filtrerat mineralrikt syresatt vatten. Då drack katten!

Vattnet i skålen hade då behandlats som det gör i naturen. Rinnandes över sten och i sand där det filtreras och syresätts och laddas med mineraler. Det var skälet till att katten drack utomhus och ratade kranvattnet.

Servera dig själv vatten till dina måltider plus några glas till om dagen. Det gör underverk! Det är bara 1% av jordens vatten som är drickbart, så njut!