Mina barn älskar djur och att få gosa med ett lam medan getterna och den lilla kalven står och väntar på sin tur är lite av en dröm för de flesta ungar.. Fäboden i Säterdalen går du till helt utan kostnad.

Vill du tävla och bli skjuten med vatten pistol av dalens alla troll så får du inte missa trollvandringen på onsdagar! Varje timme mellan 15 - 19 går en guidad tur in i den mystiska trollskogen, tävlingar och repklättring blandas med Näckens spel vid forsen. Häxan leker med barnen medan trollen smyger upp vart som helst för att skjuta vatten på så väl vuxna som barn!

Trollvandringen är utan kostnad men lämna gärna ett bidrag i mjölktunnan när ni går ut, allt för att förbättra detta underbara sommar äventyr.

Cafeterior och restauranger finns det flera i dalen, du kan också packa matsäck och låna grillen för medtagen mat.

Toaletter och flera underbara naturstigar gör det intressant och bekvämligt även för föräldrarna. Lekplatser för olika åldrar och en bäck med lågt vatten gör att även de minsta kan röra sig lite fritt under uppsikt av föräldrarna.

Hela sommaren spelas det barn teater på söndagarna, 60kr för alla över tre år och på schemat står kända namn så som troll tider, mamma mu och nu på Söndag den 3 Juli roar Samils Clown Trio alla barn från teater scenen kl 14.00.

Jag som ska på Peace & Love på lördag bokar detta direkt! Lämplig tid och det innebär att barnen roas medan mamman får vila, jag menar sola, lite i gräset.

för mer info besök: http://www.saterdalen.se