Helande ljud för kropp och själ.

Musik Akupunktur fungerar som en energidusch. Den renar och tar bl.a. bort blockeringar, negativa energier m.m. vilket ger oss ny kraft och hälsa.

I tusentals år har Tibetanska munkar behandlat människor med ljud, så den här metoden är väl beprövad på folk säger Per Rosén, nyutbildat ljudterapeut och healer. - Det hela handlar om flödesenergi (QI), om det är stopp i en ledning påverkar det slutligen något av kroppens organ. Människan består av flera energibanor som påverkar den fysiska kroppen konstaterar Per.
- Professionell Music Acupuncture hjälper till att skapa ett fritt flöde i energibanorna. Det slutliga målet är 100 % livsenergi och en självläkande kropp.

Mottagningen ligger på Muréngatan 1-3 i Gävle (Maxim).
MA Treatment startade den 1 oktober 2009 och var då den andra mottagningen i hela världen.

Upphovsmannen, Michael B. Johnsson, har skapat ett unikt behandlingsprogram för kropp och själ. Michael som är utbildad kiropraktor, akupunktör, kinesiologi, healer m.m. känner till människokroppen utan och innan. Han har bl.a. utbildat sig i Kina, Tibet och England. Michael har själv byggt många av instrumenten, vilket senare resulterat i elektromagnetiska ljudfiler. I en studio har han spelat in allt detta. Läs mera på http://www.musicacupuncture.com

Hur är det möjligt frågar man sig. - Allt levande har en vibration: bär, blommor, frukt, trä m.m. Cellerna i människokroppen vibrerar även de. Stress påverkar cellerna negativt i kroppen och orsakar blockeringar. Om något är blockerat i kroppen en längre tid, kan det leda till nedsatt funktion menar Per. - Likt healing och traditionell akupunktur renar ljudfilerna energibanorna i kroppen. Flera som har provat denna behandling upplever lugn, harmoni och en ökad livskvalité efteråt. Läs mera på http://www.matreatment.com

Lasse - En fd missbrukare och narkoman.
Lasse började med sitt missbruk redan som ung tonåring. Drogs till fel sorts människor och begick flera misstag, som senare resulterade i fängelse. Jag har misshandlat min kropp i över 35 år, säger Lasse. För 3 månader sedan hade Lasse blockeringar i alla energibanor. Lasse är sedan en tid tillbaka helt drogfri och går på behandling. - Behandlingen har hjälpt mig mycket men jag kände att det var något som saknades, fortsätter Lasse. - Per erbjöd mig denna behandling och efter några behandlingar med lyssnande till de renande ljuden så har min kropp och mitt beteende förändrats, menar Lasse. Lasse har fått tillbaka 100 % livsenergi tack vare ljudbehandlingen och är mycket gladare idag.

Per Rosén utbildade sig till professionell ljudbehandlare i juli detta år. Han gick kursen i Stockholm hos Michael. Per har även lärt sig Reiki healing + en hel del annat också.


Foto Lars Källgren