När jag slog upp dörrarna till ett gym som riktade in sig på kvinnor & dessutom hade delar av vår inredning i rosa debatterades det i lokaltidningarna & bloggar om könsdiskriminering.... Jag tycker fortfarande att det är så enkelt som att vi har valt att fokusera på en målgrupp & bli bäst på den, precis som att vissa klädkedjor skräddarsyr kläder åt män så skräddarsyr vi träningen efter hur kvinnor generellt tycker om att träna...

Vi har både manliga instruktörer, kostkunder, massagekunder o salongskunder- däremot har vi valt att skapa vår gympark med inriktning på hela kvinnan.

Gävle är en gymtät stad och visst är det svårt att slå sig fram i hälsobranschen men nu 2 år senare så fortsätter vi hela tiden att växa, vilket såklart glädjer mig.

Jag jobbar som diplomerad kostrådgivare (utbildad på paulúns näringscenter) och både kostcoachar dagligen människor till en mer medveten kosthållning & föreläser runtom i länet.

För mig är det oerhört viktigt att ge mina kunder en livsstil & inte ett recept på bantning. Jag har både extremt överviktiga & normalviktiga personer i min coaching, alla med olika typer av problem- kostförbättring kan innebära att du blir fri från diabetesbesvär, får mindre ont i din kropp & dina leder, blir av med eksem, slipper din problemmage o tappar avsevärt mycket i vikt. En av mina klienter har tappat över 20 kilo på vågen under 4 månader & har då ätit mellan 4-5 ggr /dag- är det inte fantastiskt?

Nu vill jag fira vår 2 års dag med att bjuda in er alla till en Hälsodag av högsta Kvalitét, det blir pass från morgon till kväll, drop in massage, grymma erbjudanden och så kommer en av Sveriges främsta experter i näringslära, Martin Brunnberg & föreläser, självklart föreläser även jag. Exakt schema för dagen hittar ni på http://www.rosagym.se

Mvh Anna Siekas, VD & Diplomerad Kostrådgivare för komiform gym & fitness "det rosa gymmet"