Företagare är en dans på glödgat kol. När du väl kommer därifrån står du på krossat glas. Ändå väljer allt fler att starta eget. 95% av alla företag går omkull inom fem år. Det som driver en person att börja är friheten att jobba åt sig själv. Du styr din arbetstid och har kontroll över hela processen.
Sedan kommer bakslaget. Du lägger ner 80 timmar istället för fyrtio timmar. Du förslavar dig själv och tappar kontrollen genom att du har ambitionen att ”vara” överallt. Det tär på relationer och plånbok. När du är frånvarande tjänar du inga pengar. Vad är då skillnaden mot vanlig anställning.
Naturligtvis brinner du för din idé och affärsplan. Du har ingen chef att rapportera till. Här följer några viktiga punkter för att öka chansen att lyckas.

Sätt upp mål. Vad vill du med din rörelse och när ska du nå vissa resultat i tid och pengar?

Daglig Metod av Operation. Dela in din dag i block när du ska göra vissa saker och avvik aldrig!

Utbilda dig och uppdatera din kunskap. Mastermindgrupper finns i alla branscher. Utnyttja dem!

Ta hjälp! Ingen är fullkomlig och alla har rätt att misslyckas.
Var fokuserad och uthållig. Tappade lustar bygger ingen framtid. Här finns verktyg http://tinyurl.com/3x8sxsu

Marknadsföring. Bygg ditt varumärke. Utgå från dig själv. Här finns ett verktyg http://www.solveyourfuture.com

Titta också på kassaflöden. Hur många inkomstkällor har du? Du blir väldigt sårbar om du bara har en källa. Hur du skapar flera och som kan bidra med hävstångseffekt, så du får mer tid till annat finns här:http://www.larsconspiracy.com (OBS, en investering på 70 kronor krävs)