Vi är alla energi. Hur kommer det sig att vår låga fladdrar? Vi borde lysa klart som det lilla ljus vi är.
Det börjar med tro.
En stark tro på dig själv.
Trovärdighet i det du gör.
Trofast i dina värderingar.
Trogen dina mål
Trotsa dina rädslor.
Tronen är din.

Nu är tid att lyssna på dig själv. Se runt omkring dig. Var finns energi att hämta?
Dina vägar måste vara rensade från hinder. Se sakerna som hastighetsbegränsningar. Har du en motorväg där du är tvingad att köra 30km/h?

Hemmet är din härd och där behöver du arrangera en harmoni. Feng Shui är en utmärkt filosofi som lär ut hur du bäst rensar ut sådant som stjäl energi och kväver din fulla potential. Den där tavlan som aldrig kommer upp. Finn en plats för den. De kanske är för många möbler i vardagsrummet.
En ommöblering kan också skapa lugn. Nya färgkombinationer gör underverk.
Det är vanligt att det finns för mycket saker framme. Skapa plats genom att ge dessa saker en prioriteringsordning. 1.slängas, 2. säljas, 3. ge bort, 4. sparas.

Känslan är väldigt skön när du är klar.
Alla ska trivas. Du ska kunna hämta kraft i ditt hem. Gå runt och känn efter. Var känns det bäst? Det kanske är där du ska tillbringa den största delen av din tid. Du ska kunna identifiera dig i alla saker du har. Känns de tungsinta och sorgsna så gör dig av med dem. Gör en rensning i förrådet också. Kartongerna du släpat genom livet är din mentala ryggsäck. Varje pryl upptar en liten del av din hjärna. Gör de nytta? Gagnar de dig just nu? Var hård. Du kommer att tacka dig.