Jag tycker att jag känner mig sexigare när jag har rakat mig under armarna, benen och.. det onämnbara. Känslan när man är helt len överallt är härlig. Inte skäms jag för att jag tycker så heller.

Men själva arbetet som krävs för att få den där känslan är så otroooligt tråkig och krävande. Det ska mjukas upp hud, smetas på hårborttagningskräm, donas med rakkräm och rakhyvlar och värmas vax. Det tar ju hur lång tid som helst och som den konstant halvstressade tjej jag är så tär det på mitt tålamod nå enormt!
Efteråt så måste man ju smörja in sig också så man inte får röda prickar överallt. För hur sexig känner man sig när man ser ut som man lider av nån form av extrema vattkoppor mellan benen?

Och hur dyrt är det inte med alla hårborttagningsprodukter då??
Nästan 200 spänn för 4 stycken blad till rakhyveln. Jag får ju aldrig ha mina ifred eftersom min kära lilla syster tror att allt mitt är hennes. Hon tror inte att jag märker att hon använder mina saker liksom. Men det gör jag!

Sen är det så att jag tror att min högra sida av kroppen är besläktad med en varulv. Jag har mycket mer hår på den sidan än vänster. Petitess kan man tycka men jag stör mig otroligt mycket på det. Ett litet sidospår sådär.

Slår vad om att det är en hel del av de som läser den här texten som tycker "Men sluta raka och grejsa då så slipper du bli irriterad på all tid som går åt och slipper gnälla över det här på internet".
Men som jag skrev i början så vill jag ju göra allt det här för det boostar mig och min självkänsla de få gånger den är låg.
Och jag är en gnällig jävel och kan satsa mina få slantar på att jag inte är den enda som tycker såhär. Så jag gnäller om det på det fria forumet och står för det.

Glöm nu inte att knappa dig in på min blogg för att läsa mer av det jag skriver. Gnäller inte lika mycket där.
Adressen är www.cenntia@blogspot.com" target="_blank">http://www.cenntia@blogspot.com
Sen får du inte glömma att tipsa dina polare om den så jag får många besökare och kan nå mitt mål om att slå Kissie nån gång i mitt bloggliv. (Japp, jag flörtar till mig statistik hänsynslöst.)

Tills nästa gnälliga text kommer upp så får du ha en awesome dag.
Älska mycket och ospecifikt.
Rock ´n´Roll!