Hur var framtidsmötet?
- Superbra och intressant! Hela arrangemanget var mycket välorganiserat och fungerade perfekt.

Vilka tyckte Du var bäst?
- Anders Borg som är trovärdig och mycket tydlig när han talar om Sveriges ekonomi. Han är dessutom en finansminister som man kan lita på och han tar sin arbetsuppgift på allvar. Det var även intressant och roligt att höra om alla de åtgärder som Alliansregeringen redan har hunnit ta tag i för att underlätta för oss företagare.
Margot Wallström som överraskade mycket eftersom hon verkar ha bytt parti med de uttalanden som hon gjorde eller så har det socialdemokratiska partiet ändrat riktning och ideologi.

Vilka seminarium deltog Du i?
- "Generationsväxling – att tänka framtid redan idag". Att växla över mellan generationer är en stor och aktuell fråga för många familjeföretagare. Den är dessutom inte alltid varken enkel, smidig eller ens möjlig att göra.
"Det personliga nätverket är en nyckel till framgång" – erfarenheter och metoder att kunna bygga och utveckla affärsstödjande nätverk.

Vad var bäst på seminarierna?
- Att lyssna och ta del av duktiga, kunniga och erfarna företagare. Att träffa och höra andra företagare med liknande problem och höra hur de har löst aktuella frågor.

Några övriga synpunkter?
- Intressant att lyssna till och tala med företagare från alla olika branscher från hela Sverige.

Vad tyckte Du om minidatorn ”spotme”?
- Ett superbra verktyg att bära med sig under dessa två dagar. Lätt att använda och ett bra kommunikationsmedel i den stora mötesanläggningen ”GLOBEN”, för att kunna ställa frågor till talarna nere på podiet samt att söka och sända meddelanden till andra deltagare.

Kommer Du med på nästa träff?
- Naturligtvis, om jag får vara frisk, har tid och möjlighet.

Birgittha Bjerkén är engagerad i familjeföretaget Fastor - en bolagsgrupp som äger och förvaltar fastigheter i Gävle Eskilstuna och Tierp.