Hälsa - ett allvarligt hot mot det ekonomiska systemet!

Hur står det till i USA? Håller bubblan på att spricka nu? Man pratar om övervärderade fastigheter, aktiemarknaden, dollarkurser, exportindustrin m.m. Inget nämns om den växande ohälsan. Vad kostar den? En missbrukare kostar samhället ca: en miljon kronor årligen. Lägger man då till de psykiskt sjuka, svårt sjuka, icke arbetsföra m.m. blir siffran svindlande stor. Har Ni sett någon faktisk kostnadskalkyl på detta? NEJ - det skulle bli för svårt för folk att ta in!

Rörelse - en vibrationsriktning till ett sundare leverne!

Allting vibrerar. Material har sin egen frekvens. Alla organ i människokroppen har sin egen frekvens. Till skillnad från materia, vars frekvenser är konstant, så är organens kinetiska. När ett organ i kroppen vibrerar för långsamt eller för fort skapas disharmoni. Som att spela på en gitarr med en sträng ostämd, det låter inte bra. Obalans har skapats och det kan spridas om inget görs. Med hjälp av ”bra vibrationer” i rätt riktning kan kroppens organ återfå balansen och samklang skapas.

Kinesiologi - en österländsk hälsodeklaration.

Man kan med enkla muskeltester läsa av kroppens energisystem. Musklerna minns allt. Cellerna minns allt. Låter det främmande? I 6-7 000 år har ”medicinmän” s.k. shamaner utövat denna metod. Vi i väst kanske skulle få upp ögonen för detta också. Många har redan anammat detta med varierande resultat. Vi kan märka att det dyker upp inom idrotten mer och mer. Detta för att hjälpa utövaren att ta bort blockeringarna i energisystemet. Behandla kroppen i förebyggande syfte och undvik sjukdomar vilket kan leda till färre läkarbesök i framtiden. God hälsa = God ekonomi!

UPPVAKNANDE - det är dags för cellerna att minnas vilka vi är.

Cellerna har ett minne långt, långt tillbaka i tiden. De minns allt. Nu är det tid att börja minnas vilka vi verkligen är. 2012 - den nya tiden är här! Allting går fortare, förändringar genomförs fortare, information sprids fortare, cellerna vibrera fortare o.s.v. I det osynliga aktiveras våra celler sakta och säkert . Är det svårt att ta in? Ingen har sagt att det är enkelt heller. Sanningen är ofta svårare att acceptera, en lögn är lättare. Se bara i kvällspressen gott folk. Vakna nu och börja livet idag. Bryt mönster och ändra vanorna, gör något nytt.

Energisystemet - den styrande faktorn för allt liv.

Chakran, meridianer, olika kroppar, MerKaBa m.m. är en del av människans helhet. Låter det bekant? Om inte googla på det och Ni får upp en massa information. Det finns många bra lättlästa böcker också. Hur mycket vill Ni veta? Lär Er allt om Er själva innan någon annan gör det! Lär Er att bra vibrationer kan stärka upp immunförsvaret, balanserar kroppen och den kan t.o.m. bli självläkande, som den en gång i tiden var och är menat att vara.

Vatten - så naturligt men ändå så främmande.

Hur många vet att vatten består av små kristaller? Vet Ni också att vatten har en egen intelligens och kan läsa och minnas samt programmeras? Inte, ta då och läs dr Masaru Emoto, forskare och vetenskapsman i vatten, han beskriver vattnets struktur på ett lättbegripligt sätt och med många bilder. Vibrationer påverkar alltså vattnets kristaller positivt eller negativt. Detta har dr Emoto visat omvärlden i sina böcker, som grundar sig på vetenskapliga experiment. Människokroppen består av ca: 70 % vatten!

Vibrationer - universumens äldsta livsenergi.

Enligt Edgar Cayce, en av 1990-talets största mediala personer, är allt manifesterat liv vibrationer. Vi är med andra ord skapade genom vibrationer från ursprungsskaparen. Låter det knepigt? Ingen har sagt att det är enkelt heller. Enkelt förklarat; DNA vibrera med en frekvens mellan 52 till 78 gigahertz (miljarder svängningar per sekund). Den moderna fysiken har visat att alla partiklar i sin grundform är en vågrörelse, en svängning. På detta sätt är universum uppbyggt av svängningar och frekvenser, som bildar en symfoni av toner.

Musikmedicin - en alternativ behandlingsform på frammarsch.

Allt fler börjar inse att viss musik gör en lugn medan en annan typ av musik gör en stressad. Bra iakttagelse. Musik är hälsa eller vibrationer är hälsa. På allt fler ställen upprättas s.k. ”sinnesrum” där bl.a. avslappnande musik ingår. Detta för en avslappnande stund. Hur många har tid med det? Fråga Er själva; när gjorde jag service på min kropp senast? Kanske när Ni fyllde 40-år eller 50 eller 60. Musiken kan lätt avslöja ditt hälsotillstånd. Testa hemma i ett enskilt rum alldeles själva.

Musik Akupunktur - en av de kraftfullaste behandlingarna för kropp & själ.

Troligen är det så. Behandlingen har visat sig ge goda resultat vid stresslindring, men även lindring för muskelvärk, oro, utbrändhet m.m. Metoden är på intet vis modern utan har existerat i 6-7 000 år och kommer från Asien, Kina, Tibet m.m. Skaparen av MusicAcupuncture, Michael B. Johnsson, har genom sina kunskaper och utbildningar skapat denna optimala ljudbehandling. Michael är utbildad kiropraktor, akupunktör, kinesiolog m.m. och känner väl till kroppens alla system. Michael bedriver sin verksamhet i Stockholm sedan ca: 15 år tillbaka och han har besökare från hela världens alla hörn. Prova denna behandlingsmetod, fri från nålar och inga biverkningar. Läs mera om MusicAcupuncture på nätet. Unna Er en investering till Er själva och renovera motorn i kroppen. Vägen till en självläkande kropp och ett sundare leverne.
Per Rosén MA Treatment i Gävle