Charlie Söderberg, känd från Lyxfällan i TV3, har seminarier i Gävle och Sandviken i slutet av maj. Passa på att ta del av hans inspirerande föreläsningar om hur du kan skaffa dig nycklar till ett rikare liv som består av så mycket mer än pengar. I augusti startar en 10 veckors Balansekonomiutbildning i Sandviken med Charlie som ledare. Där får deltagarna verktyg för personlig utveckling och förbättrad ekonomi.

Under sitt seminarium pratar Charlie om hemligheten bakom hjärnan och förändring, de tre stegen till att lyckas med vad som helst, hur pengar verkligen fungerar och hur du tjänar pengar medan du sover. Han inspirerar och utmanar människor till att tänka och göra annorlunda för att skapa nya resultat.

-Att få balans mellan tid och pengar är en stor folkhälsofråga, säger Charlie, om du vill uppnå ekonomisk frihet måste du må bra såväl fysiskt och mentalt som ekonomiskt. Du behöver också titta på dina värderingar och drivkrafter samt utmana dina gamla principer för att kunna skapa nya ändamålsenliga sanningar.

-Du blir ett genomsnitt av de du umgås med, menar han, leta upp människor som har det du vill ha och ta reda på hur de har gjort för att nå dit de är. Istället för att ifrågasätta om ett påstående stämmer på dig, så fråga dig istället inom vilket område det stämmer på dig.

-Seminariet med Charlie och Balansekonomiutbildningen har förändrat mitt liv, säger Inga-Lill Oliv som inte vill sluta leva för att hon fyller 65. Jag som hatat siffror och varit rädd för att läsa mitt företags bokslut är nu medveten och alert. Jag tycker att det har blivit roligt med ekonomi och pushar på barnbarnen att de ska börja tänka annorlunda redan nu, inte vänta så länge som jag har gjort. Fast det är aldrig för sent, det är jag ett levande bevis på. Nu törs jag bestämma mig och ta beslut om förändringar. Det har lett till att jag avvecklar min tidigare verksamhet och satsar på hälsoprodukter genom FitLine samt investeringar genom Better Globe. Du får gärna kontakta mig om du vill veta mer om min personliga utveckling genom Balansekonomi.

Inga-Lill om Charlie:
-Hans seminarium är psykologiskt, mentalt och ekonomiskt tankeväckande. En fantastisk föreläsare som lyfter fram människors drivkrafter, mål och mening med livet samt de möjligheter vi alla har. Jag var på seminarium förra våren och anmälde mig direkt efter det till Balansekonomikursen som gick i Gävle i höstas. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå på seminariet!

Kontaktuppgifter och information:
Inga-Lill Oliv, info@balanshalsaenergi.com
info@assistanspartner.se
http://www.balansekonomi.se