Anders Bergström har ett förflutet inom idrotten som aktiv längdskidåkare på landslagsnivå med tre VM och två OS på meritlistan.

Anders Bergström är utbildad företagsekonom med inriktning mot redovisning från Högskolan Dalarna. Sedan 2006 har han arbetat som företagsmäklare på Svensk Företagsförmedling. Tidigare har han jobbat med försäljning inom både idrotten och läkemedelsindustrin, varit verksamhetsansvarig för de nordiska skidgrenarna på Svenska Skidförbundet, jobbat som lärare på Högskolan Dalarna samt som redovisningskonsult med inriktning mot skogsägare.

– Jag är väldigt glad att Anders väljer att ansluta sig till oss. Han har värdefulla erfarenheter med sig och jag är övertygad om att han och övriga medarbetare vid Falukontoret kommer fortsätta erbjuda våra kunder kvalificerad rådgivning och en bra service, säger Anders Björkman, ansvarig för LRF Konsult i Gävle Dala.

Anders påbörjar sin anställning denna vecka och kommer under våren att, förutom sitt ledarskap, även ha ett fåtal egna kunduppdrag. Han är 41 år, bosatt i Borlänge med tre barn och sambo.

Om LRF Konsult
LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag med fler än
1 500 medarbetare. Våra specialister och rådgivare inom ekonomi, juridik, skatter, skog, och fastighetsförmedling på över 135 orter över hela landet.

För mer information kontakta:
Anders Björkman, Resultatenhetschef, LRF Konsult, Gävle Dala
Telefon: 023-939 29, E-post: anders.bjorkman@konsult.lrf.se
Besök vår hemsida: http://www.konsult.lrf.se