Movexum har nu inlett två nya samarbeten för att bredda kompetensen och nätverket åt bolagen i företagsinkubatorn. Det ena samarbetet är med Reflectus som arbetar med utveckling av projekt och projektverksamhet till företag. Samarbetet ger bland annat Movexums inkubatorbolag en möjlighet att öka sin kunskap i hur de kan arbeta mer effektivt med sina projekt.

- Movexum fyller en mycket viktig roll i att utveckla entreprenörskapet i regionen. Kan Reflectus bistå i detta arbete är det win-win. Säger Fredrik Larsson VD på Reflectus.

Ett partnerskap har även inletts med Ahlford advokatbyrå som främst inriktar sig på affärsjuridik och konkurs- obeståndsrätt, samarbetet innebär bland annat att advokatbyrån i samråd med Movexum kommer kunna arrangera aktiviteter riktade mot inkubatorbolag, samt erbjuda dessa upp till två timmars kostnadsfri rådgivning vid ett tillfälle.

- Vi har valt att vara partner till Movexum för att vi har ett stort engagemang för och i utvecklingen av verksamheter och företag, såväl nya som de som redan är i gång. Och dessutom trivs vi väldigt bra med företagare och företag. Säger Yngve Kihlström delägare Ahlfords Advokatbyrå.

Movexums VD Ulf Borbos är glad över de nya samarbetena han säger att det är genom att skapa relationer med professionella partners som Movexum fortsätter att skapa fördelar för inkubatorbolagen och på så vis bidra till deras framgång på marknaden.

Movexum är Gävleborgs företagsinkubator. Verksamheten antar entreprenörer och innovatörer som verkar i Gävleborg och har affärsidéer med tillväxtpotential och en innovativ höjd. Movexum erbjuder en effektiv process för att ta innovationer från idé till marknad och har idag partners inom ett flertal branscher och strävar efter att ha en bredd som ger ett ökat värde för inkubatorbolagen.

Kontakt:
Ulf Borbos VD Movexum, http://www.movexum.se
070-537 31 07
ulf.borbos@movexum.se

Fredrik Larsson VD Reflectus, http://www.reflectus.net
070-356 7044
Fredrik.larsson@reflectus.se

Yngve Kihlström Advokat och delägare Ahlford Advokatbyrå, http://www.ahlford.se
070-526 05 06
yk@ahlford.se