- Många människor behöver vägledning för att skaffa sig sundare vanor eller bara lite starkare muskler på kroppen. Träning är inte så svårt. Det handlar bara om att ta sig tid, menar Niclas.
Han vänder sig i detta nya forum till företag, organisationer och privatpersoner med tester och träning även för den som aldrig tidigare har rört på sig. Niclas Carlson skriver korta artiklar och rapporter om hälsoläget i landet och ser HÄLSA SVERIGE som en fin service till alla de som målmedvetet jobbar med olika former av hälsoarbeten på arbetsplatsen.

Niclas skriver sedan tidigare om styrka och kraft för tränare och spelare i webbtidningen All Sport & Idrott med målgruppen 12-16 år och stoppar på så vis in aktuell idrottsforskning rakt in i ungdomsidrotten. På samma vis vill han nu använda sin långa erfarenhet till att supporta den som ogärna sällan eller aldrig rör på sej.

HÄLSA SVERIGE handlar om sunda vanor och om fysisk aktivitet under kort tid varje dag. Med bara 30 minuters fysisk aktivitet om dagen påverkas ett 30 tal kända sjukdomstillstånd som uppstår av inaktivitet. HÄLSA SVERIGE visar vägen med stöd av vetenskapliga rapporter och korta artiklar om träning, hälsa och livstil.

HÄLSA SVERIGE välkomnar även andra skribenter som direkt an publicera sina artiklar i direkt i tidningen på nätet. Genom presstjänsten SvenskPress.se kan vem som helst starta sin egen tidning i en egen kategori på mindre än en timme och därmed få tillgång till hundratals skribenters material. Det är naturligtvis sedan upp till var och en av tidningsredaktörerna att avgöra vilket material som skall synas i just deras tidning.

För mer information om HÄLSA SVERIGE
http://www.halsasverige.se/

Vill ni veta mer kontakta

Niclas Carlson
Leg. Kiropraktor/Fystränare
Södra Skeppsbron 6
802 80 Gävle, Sverige
Telefon 026-14 35 36

I samarbete med http://www.svenskpress.se