Detta är en chans för fans av svensk pop- och rockhistoria att förlora sig i nostalgins famn och minnas ett band som satte Sverige på musikkartan.

Peter Jezewski, känd inte minst från sin tid i The Boppers, har en särskild relation till The Hep Stars. Som ung grabb växte han upp med idoler som Beatles, Elvis och just The Hep Stars. Bandets frontman, Svenne Hedlund, blev inte bara en förebild utan också en nära vän. 2012 hedrade de sin vänskap när Svenne gästade Jezewskis succéshow Be Bop A Luba. Med den här turnén knyter Jezewski återigen an till sin stora inspirationskälla och lyfter fram de odödliga hits som präglade Hep Stars karriär.

En all-star uppsättning för en ikonisk afton

Förutom Jezewski får publiken njuta av Py Bäckman, som även hon har en djup koppling till Hep Stars då hon var en del av deras tidiga krets och var tillsammans med Lelle Heglands bror. Bäckman är känd för sin kraftfulla röst och förmåga att ge liv åt musiken. Med i showen finns också Dan Hylander, vars djupa texter och musikalitet passar perfekt in i den känsloladdade stämningen. Och så klart, Tone Norum, som med sin karaktäristiska röst ger showen ytterligare en dimension.

Låtarna vi aldrig glömmer

Föreställningen bjuder på en kavalkad av klassiska Hep Stars-hits, inklusive älskade låtar som Wedding, Lilla Sofie, Sunny Girl och den tidlösa rockpärlan Cadillac. Svenne Hedlund må ha lämnat oss i december 2022, men hans musik och hans arv lever vidare. Publiken får uppleva dessa minnesvärda låtar på nytt, tolkade av några av Sveriges bästa artister. Det är en kväll som lovar att fyllas av både glädje och nostalgi, där man får återuppleva de melodier som satte sin prägel på generationer av musikälskare.

Säkerställ din biljett till en kväll fylld av historia och hits

Det är inte ofta man får uppleva en sådan samling av musiklegender på samma scen, och med tanke på vårens hyllningar är det ingen tvekan om att även höstens shower kommer bli magiska. Med två timmar av odödlig musik och en atmosfär som andas både kärlek och respekt för Svenne Hedlund och hans bidrag till svensk musikhistoria, är detta ett evenemang du inte vill missa.

Boka din biljett redan idag och följ med på en musikalisk resa som för dig tillbaka till 60-talet, en tid då The Hep Stars regerade de svenska topplistorna och skapade ett arv som lever vidare än idag.

För mer information, turnéplan och biljetter se:
https://www.bebopaluba.com/turneplan.html