– Vi har alltid arbetat med samarbeten och nätverkande som en viktig del i vårt marknadsarbete, säger Maria Wallner, Wallners Buss. Detta blir en ny möjlighet för oss att knyta kontakter, och dessutom ha trevligt samtidigt!

Wallners Buss drivs i fjärde generationen av Maria Wallner och Mats Henriksson. Företaget erbjuder beställningstrafik med moderna turistbussar och personlig service.
– Tack vare att vi är ett mindre företag, som har sju bussar, med en trogen personalstyrka och lång erfarenhet kan vi skräddarsy resor efter varje kunds önskemål. Vi kör bl.a företag, föreningar, kommuner och landsting samt dagligen en pendlarbuss till Ericsson i Kista. Vi kan ordna allt från enbart busstransporten till guider, mat, fika, hotell m.m.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se