En omvänd fusion är en förenklad, snabba sätt på vilket ett privat företag kan bli ett publikt bolag. En omvänd fusion föreligger när ett offentligt företag som har ingen verksamhet och vanligtvis begränsade tillgångar förvärvar ett privat företag med en lönsam verksamhet. Det privata företaget "omvänd går samman" i den redan aktiebolag, som nu blir en helt ny driftsenhet och allmänt byter namn för att återspegla den nya sammanslagna bolagets verksamhet.Omvända fusioner är också ofta kallas omvänd uppköp eller RTO-talet.

Going offentliga (något sätt) är attraktiva för företagen eftersom efter att gå allmänheten, kan företaget använda sitt lager som valuta för att finansiera förvärv och locka kvalitetsstyrning, kapitalet är lättare att höja då investerare nu har en klart definierad exitstrategi, och insiders kan skapa betydande förmögenhet, om de utför.

Det omvända fusionen är ett alternativ till de traditionella IPO (börsintroduktion) som en metod för att gå allmänheten. Många människor inser inte det finns många andra sätt för privata företag att bli börsnoterade utanför börsintroduktionen. En allmänt använd metod är "omvänd fusion".

Det omvända fusionen metod för att gå allmänheten är vanligare än många investerare inser. En studie uppskattar att 53% av alla företag att få offentliga listor i 1996 gjorde det genom "omvänd fusion". Samma studie konstaterade ca 30% av nyligen börsnoterade bolag kom dit genom omvända Fusioner 1999. Procenttalen har nyligen uteslutits på grund av Wall Street Investment Banking företag har haft en enorm aptit på börsintroduktioner i slutet av 90-talet. Detta ledde till många marginella företag som tar emot enorma ekonomiska oväntade.

I en omvänd fusion, det ursprungliga publikt bolag, allmänt känd som ett "skalbolag", har ett värde på grund av dess börsnoterade status. Den skalbolag är generellt recapitalized och frågor aktier att förvärva det privata företaget, vilket ger aktieägare och ledning av det privata företaget majoriteten kontroll över det nybildade aktiebolag.

Den RTO (omvänd ta över)-metoden för att gå allmänheten har många fördelar för det privata företaget jämfört med de traditionella IPO:

* Initiala kostnader är mycket lägre och överinvesteringar bankavgifter undviks.
* Tidsramen för att bli offentliga är betydligt kortare.

Det finns också flera nackdelar med att gå allmänheten via RTO jämfört med en IPO:

* Det finns inget kapital höjs i samband med att gå allmänheten.
* Det finns begränsad sponsring för beståndet.
* Det finns ingen hög effekt Wall Street Investment Banking relation.
* Depåbevisen handlas i allmänhet på en låg exponering utbyte.

Många framgångsrika företag har blivit offentlig genom RTO processen. Det finns dock några viktiga negativa investerare bör vara medvetna om.

Det finns en mycket högre felfrekvens bland RTO bolag kontra traditionell börsnotering. Mycket mindre och mindre framgångsrika företag kan bli allmänheten via RTO, och många är dåligt underkapitaliserade. Ofta är dessa lager handel väldigt ineffektivt i avsaknad av någon slags sponsring eller efter.

Det finns en småindustri av bankirer och entreprenörer som är specialiserade på att iscensätta omvända fusioner. Tyvärr finns det inga hinder för inträde på detta område. Därför bedrägerier är vanliga.

Genom olika metoder, bedragare lyckas samla stora positioner i den fria handeln med aktierna i skalbolag. En RTO fullbordas med en marginell privat företag och bedragare satt ihop en massiv reklamkampanj för att skapa aktivitet i lager. Orealistiska löften och absurda påståenden av företagens prestationer finner sin väg till allmänheten. Den förbättrade handelsvolymen tillåter bedragare att dumpa sina aktier på intet ont anande allmänhet, varav de flesta förlorar till slut sina pengar när det nybildade aktiebolag misslyckas. Denna bluff är allmänt känd som en "Pump and Dump".

Alternativt finns ett hundratals exempel på mycket framgångsrikt företag som har gett miljoner i vinst för investerare som har gått allmänheten via RTO.Många av dessa företag förtjänar exponering för investerare. Initial värdering kan vara rimlig, vilket ger goda möjligheter för enskilda investerare att samla ståndpunkter inför Wall Street institutionella pengar.

Här är några högprofilerade och framgångsrika RTOS:

* Armand Hammer, världskända oljemagnaten och industrialist, är i allmänhet krediteras med att ha uppfunnit "omvänd fusion". På 1950-talet, Hammer investerat i ett skalbolag i vilket han samman flera decennium vinnare Occidental Petroleum.
* År 1970 Ted Turner avslutat en omvänd fusion med ris Broadcasting, som kom att bli Turner Broadcasting.
* År 1996 tog Muriel Siebert, känd som den första kvinnan medlem av New York Stock Exchange, hennes offentliga mäklarfirma genom omvänd samman med J. Michaels, en defunct Brooklyn möbelföretag.
* En av Dot Com fallna änglarna, Rare Medium (RRRR), samman med en svag kylföretag och förändrat hela verksamheten. Detta var en $ 2 lager i 1998, som fann sin väg över $ 90 i 2000.
* Acclaim Entertainment (AKLM) sammanslagna till icke operativa Tele-Communications Inc i 1994.

© Copyright 2008 - 2011 OTCaktier - Alla rättigheter reserverade
https://sites.google.com/site/otcaktier/