Aktier gå upp eftersom det finns mer att köpa än att sälja. PUNKT.

Dessa andra svar kan vara bidragande faktorer till varför folk köpa aktier men är inte orsaken aktier gå upp.

Anledningen till att jag påpeka detta beror VARJE DAG penny aktier som inte är bolag av hög kvalitet, har hemska diagram, ingen ekonomi att tala om, och tråkig nyhet göra stora serier.

Du måste bli bekant med det faktum att när det gäller penny aktier och göra en vinst, har bolaget kvalitet ingenting att göra med det.

Detta leder oss tillbaka till frågan "vad som driver penny aktier och hur hittar jag dem" och svaret är ...............

BETALT EXPONERING

Det finns över 63.000 offentliga företag i världen alla vill locka aktieägarna så få ordet ut är nödvändigt för att få uppmärksamhet av det investerande gemenskapen.

Eftersom penny aktier företag inte får den traditionella täckningen av betydande media eller analytiker som sina storebröder gör, om de vill få sina berättelse eller hålla investerare informerade, måste de betala för det.

Det finns inget olagligt eller oetiskt om detta. Varje dag ser du Fortune 500 företag noterade på NYSE eller AMEX betala för alla typer av investerare och PR-kampanjer med hjälp av annonser på TV, radio, nyhetsbrev handel och tidskrifter, tidningar, och sociala medier.

Om du har några tvivel om detta gör din egen forskning. Gå till pinksheets.com eller otcbb.com och kolla varje pressmeddelande samma dag. Sedan kontrollera deras volym och pris, du kommer att märka att de flesta av de aktier som utfärdar nyheter knappt handeln. De kan komma ut med stora nyheter, men eftersom det finns så många företag de flesta kommer aldrig att få uppmärksamhet på egen hand.

Dessa annonser är också känd som Investor Relations (IR) kampanjer och är utformade för att generera positiva exponering för investeringar gemenskap av företaget.

När du ser ett penny aktier gör en stor vinst pris, och det verkar komma ur ingenstans, den inte kan röra sig nästan alltid spåras tillbaka till någon av dessa exponering program.

Detta är avgörande. Dessa reklamkampanjer är det som driver investerare att penny aktier och är nyckeln till dig att lägga pengar i fickan.

Här är hur det fungerar.
• Media köpare är anlitade för att generera exponering av ett penny aktiebolag.
• En typ av reklam medier köpare användning nyhetsbrev som denna.
• Annonsen alert / profil går ut till abonnenterna.
• Vissa läsare kommer att gilla vad de ser och köpa aktien.
• Handlare som förstår hur penny aktier arbete kommer att hoppa in så snart de få nyhetsbrevet eftersom de vet att bästa tiden att engagera är i början.
• Detta skapar ofta en stegring av över genomsnittet handelsvolymen och priset ofta huvuden högre.
• Nu aktier hamnar på scans används av handlare som letar efter vad som är hett för dagen.
• Nya aktörer kommer att hoppa för att skapa ännu mer volym på köp sidan kan skicka aktier ännu högre.
• Vid denna punkt anslagstavlor och chatt rum kan hettas upp när fler investerare undrar vad som pågår.
• Några av dessa människor kommer att vilja få med i leken också skicka aktier ännu högre.

Denna frenesi kan vara allt från timmar till veckor beroende på storlek och längd reklamkampanj och hur bra historia är.

Detta händer dag ut och dag in på OTC-marknaden. Det är vad som driver dessa aktier.

Dessa kampanjer är en lek med siffror. När det gäller reklam Storleken har betydelse.

Tänk på det, om exponeringen är vad som driver investerare att penny aktier skulle du hellre få en varning på en aktie 1 000 handlare kommer att läsa om i nästa vecka eller 1 000 000? Enkel rätt? Ju fler människor som ser en historia större surr blir och ju mer positiva potentialen finns.

Nu när du vet vad som driver denna marknad du är i ett mycket bättre läge för handeln penny aktier.

© Copyright 2008 - 2011 OTCaktier - Alla rättigheter reserverade
http://sites.google.com/site/otcaktier/home