– Hos oss på Precis kan vi skräddarsy miniutbildningar på halv- eller heldagar där vi går igenom grunderna i varumärkesbygget, målgruppshanteringen och de olika delarna i en kommunikationsplan, berättar Joe Formgren på Precis Reklam i Gävle.
– Det som verkligen ligger i tiden nu är hur man ska förhålla sig till sociala medier och till exempel hantera Facebook. Det är fantastiska verktyg i sig men inga universallösningar.
Precis håller miniutbildningar i hur man lägger upp sin företagssida på Facebook, hur man kan komplettera med en genomgång av varumärket och hur man i övrigt arbetar med storytelling och presshantering.

Ni kan till exempel genomföra två komprimerade utbildningar under en förmiddag samt ytterligare två under eftermiddagen. Naturligtvis är då även rast och fika inräknat. Utbildningarna genomförs med fördel på plats i Templets konferenslokaler, 300 meter från stationen i centrala Gävle, där Precis för övrigt har sin ateljé i pelarsalen på nedre plan.

Kontakta Precis för mer information om hur de kan lägga upp utbildningarna för er verksamhet. Tänk på att kommunikationen inte enbart är en ledningsfråga, utan en styrelsefråga. Anmäl med fördel mer än en deltagare från ert företag så att ni är fler som kan dela och fördela era nya kunskaper.

Se Precis utbildningsprogram här.
Länk till denna nyhet: http://www.precisreklam.se/news.php?id=74


----------

Om Precis: Uppdraget är att vara våra kunders externa marknadsavdelning. Genom kvalitetssäkrad marknadskommunikation kan ni göra fler och bättre affärer och därigenom öka värdet på er verksamhet.

Vi har verktyg och metoder för strategisk och effektiv kommunikation inom reklam, webb, PR och media. Utveckla er verksamhet genom rådgivning, utbildning, produktion och service i samarbete med oss på Precis.

Tillsammans skräddarsyr vi er kommunikationsplan - snyggt blir det på köpet!

För mer information se: http://www.precisreklam.se