Det var när Stenson Tre Rosor AB fick uppdraget av Göransson Arena att arrangera logerna åt 50 Cent som tankarna genast föll åt YoungCraft, tillsammans med deras kraft, passion, innovation, kreativitet och nytänkande kombinerat med våra erfarenheter som vi insåg vilka möjligheter det kommer att finnas i projektet. Så menar Kerstin när hon berättar glatt varför hon valde att samarbeta med YoungCraft i projektet.

YoungCraft som är ett nystartat UF företag får därmed sitt första uppdrag utemot en kund. Men företagets VD är inte särskilt oroad.
- Nej, det är förvisso vårt första projekt utemot en kund i UF företaget, men det är långt ifrån vårt första projekt. Våra medarbetare har ju otroliga erfarenheter i den biten, Viktor som bland annat tog fram en av Gävles största matleverantörers koncept ”Exervera” är en av deltagarna i projektet. Samtidigt som vi har en annan medarbetare som driver en webb- och reklambyrå redan, så jag känner mig trygg med mina medarbetare.

Viktor själv säger att arbetet hittills har flutit på bättre än förväntat. Hans förhoppningar med kvällen är att arbetet kommer tas emot väl och att alla besökare ska gå därifrån med en trevlig upplevelse i bagaget. Förtroendet som Stenson Tre Rosor har gett oss ska helt enkelt besvaras säger han.

När vi sedan frågar Viktor om hur VIP logerna kommer att arrangeras så kommer genast en liten hemlighetsfull blick fram, och sedan berättar han ”det kommer bjudas på en exklusiv kväll för besökarna, dem ska helt enkelt kunna känna att inredningen är med i konserten, resten vill jag ska förbli en överraskning inför konserten på fredag.”.

YoungCraft UF är ett nytänkande projekt- och tjänstebemanningsföretag. På sätt och vis är vi länken mellan företagen och våra unga krafter i samhället. Vi jobbar idag främst i Gävle regionen men kommer inom kort etablera oss på fler ställen. Företaget ska bistå företag med unga krafter genom tjänstebemanning, projekt och produktdemonstrationer. Redan idag har YoungCraft fått flera olika företag intresserad av dessa möjligheter och rekryteringarna av unga är i full gång. På ett unikt sätt så ska vi ta tag i arbetslösheten bland personer födda 1995-1986. Samtliga elever som driver företaget studerar tredje året på Business Program på Thoren Business School i Gävle.

YoungCraft hänvisar samtliga frågor till företagets Presstalesman, Alexander Engvall, han nås på telefon 073 – 05 47 601 eller genom mail alexander@youngcraft.se.