- Det är en viktig satsning för Ung Företagsamhet Gävleborg. Genom den ökade närvaron i norra Hälsingland så kommer vi kunna erbjuda ännu fler elever möjligheten att prova på livet som företagare, säger Karin Schön från Ung Företagsamhet Gävleborg.

Då var bandet klippt och kontoret officiellt invigt av Caroline Schmidt, kommunalråd i Hudiksvall. Dessförinnan hade Morgan Persson, VD på Monitor, invigningstalat. I sitt tal framhöll han att Ung Företagsamhet ger kunskaper och erfarenheter som är viktiga att ha med sig vare sig man blir egen företagare eller anställd.

Ung Företagsamhet Gävleborgs vice ordförande Birgitta Johansson hälsade alla välkommen till vårt nya kontor och hjälpte till med att hålla bandet vid invigningen.

Sparbanksstiftelsen Hudiksvall passade även på att dela ut en check på 50 000 kronor till Ung Företagsamhet Gävleborg. Bidraget kommer framförallt att användas till att fördubbla antalet elever i norra Hälsingland samt till att etablera våra två grundskolekoncept i regionen. Vi kommer även att starta ett lokalt Alumni nätverk i Ljusdal och Hudiksvall, så bidraget kommer bli väl använt under de kommande åren, avslutar Karin Schön.