Möbler, inredning, vackra saker, kvalitet – Carina såg bilden framför sig hur det skulle kunna bli. Första åtgärden blev att göra om lokalen i källarvåning med ljusa kulörer – många visste inte ens om att det var butik i den delen! Namnet föll sig naturligt 2PLAN – butiken i två plan. Kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer från bland andra Brunstad, Hilding, Engelsson, Carl Malmsten, Fogia, Bruka med flera fyller idag de två planen i läckra miljöer. Stämmer visionen?
- Absolut, det blev precis som jag tänkte mig, säger Carina Nilsson. Det har varit otroligt mycket jobb men jag har haft bra hjälp av familj, vänner och leverantörer.
- Förra ägaren Henrik Öberg var fantastisk och en av leverantörerna var här en hel dag och hjälpte till med att bära möbler, fortsätter Carina
Carina är läste bl a marknadsföring på IHM Business School i Stockholm innan hon startade MIC. Carina fick också många tips på svensk Handels kurs ”Kvinnor som handlar”.
- Relationsmarknadsföring stämmer verkligen in på mig, säger Carina. Kunderna är det absolut viktigaste och min ambition är att ge dem ”kickar” och inspiration när de skall inreda hemmet eller företaget.
Carina lekte alltid affär när hon var barn och högsta lyckan var när hon fick en liten kassaapparat. Man kan verkligen förstå att Carina trivs i sin fina butik. Visst är den rosa soffan läcker?