TRR Trygghetsrådet är en stiftelse som arbetar med omställning och har nästan 40 års erfarenhet av övertalighetssituationer inom svenskt näringsliv. De ger råd och stöd till medarbetare, ledning och fackliga företrädare i företag som står inför en omställning, huvudsakligen tjänstemän inom privata näringslivet. TRRs uppdrag är att skapa framgångsrika förändringsprocesser för de anslutna företagen och deras tjänstemän på deras väg mot ett nytt jobb.
I Gävleborg finns två kontor; Gävle med en administratör, tre rådgivare och regionchef, samt Bollnäs med en rådgivare. Nätverk och företagskontakter är viktigt för TRR. Syftet med vår medverkan i Effect+ är att möta redan etablerade kontakter och skapa nya, samt att ge TRRs arbetssökande tjänstemän möjlighet att delta i företagsnätverk och aktiviteter. TRR vill också slå ett extra slag i nätverket för TRR Rekryteringsservice där vi snabbt och enkelt utan kostnad hjälper företag som vill anställa.

Läs mer på TRR.se eller ring 020-877 877 så blir du kopplad till önskat kontor.

På bilden stående tv. Erica Sundberg, Marie Tapper, Monika Åkerblom. Sittande: Ann-Sofie Wennman, Susanne Tuvér

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna.
Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se