– Vi har gått med i effect+ för att på ett enkelt sätt träffa nya kunder och partners, säger Torgny Lindkvist på Trycktrean.

Vi är ett tryckeri med anor från 1920-talet som tack vare uppköp och hopslagningar i dag har en bred verksamhet. Våra lokaler är centralt belägna och anpassade för vår produktion. Med vårt läge vid Gavleåns kant och närheten till havet så tänker vi hela tiden på att arbeta med målsättningen att driva verksamheten så miljöeffektivt som möjligt.

Här kommer några konkreta förslag på vad vi kan hjälpa er med: Visitkort - Brevpapper - Fakturor - Transportsedlar - Kuvert - Flyers - Reklamblad - Foldrar - Vykort - Mappar - Affischer - Dekaler - PG & BG blanketter - RollUp - Baderoller -Pennor - Etiketter - m.m.

Vi välkomnar gamla och nya kunder till en rundtur i våra lokaler, där vi gärna diskuterar Era behov av trycksaker över en kopp kaffe.

Trycktrean AB
Södra Skeppsbron 17
802 84 Gävle
Tel 026-10 29 23
torgny@trycktrean.se, http://www.trycktrean.se

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se