– Det här känns fantastiskt kul, hälsar Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig för affärsnätverket effect +. Vi har fått massor av positiv respons både under och efter kryssningen! När vi hade grupparbeten under resan med frågeställningar om hur vår region kan utvecklas liksom effect + med den fick vi in många nya idéer och värdefulla synpunkter. Det kommer att bli mycket intressant att utvärdera och komma tillbaka angående detta.

Det blev verkligen två dagar fulla av inspiration, kunskap, kontakter och nöje. Föreläsarna på temat "Vinna eller försvinna (Gävle... ...borg)" var inga mindre än Tommy Jonsson, Brynäs IF, Jonas Berg från Mackmyra Whisky och Yngve Bergqvist från Icehotel AB.
De överträffade nog de flestas förväntningar när de, var och en, presenterade sina personliga versioner av hur man kan skapa en framgångssaga av något som de allra flesta skulle anse vara omöjligt och döma ut på förhand.

Tommy poängterade vikten av att våga tro att något är möjligt och hur alla är lika värda, oavsett erfarenhet eller ålder. Jonas löft fram hur de hade arbetat noggrant med sin värdegrunds sex grundstenar för att bygga upp det Mackmyra Whisky som vi har idag. Yngve som står för uttrycket "Gräv där du står." berättade hur han lyckades bygga upp en isbar utan tillstånd. Han överraskade även med att berätta om framtida projekt på nya höjder med rymdturer från Kiruna.

Vi återkommer inom kort med mer intryck och fler bilder från resan i detta forum liksom i affärsmagasinet Företagsbladet som delas ut till alla företag i Gästrikland och Älvkarleby den 9 oktober.

För mer information om effect + se http://www.effectplus.se

Nyfiken på när det blir av och vill veta mer om effect +? Ring Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se