Trevlig lunch med StyrelseAkademien

31/10, 2018 kl. 14:35

StyrelseAkademien bjöd in till lunch idag den 31 oktober på Absint i Gävle. Det blev förutom god lunch en konstruktiv dialog om medlemsnyttan i StyrelseAkademien.

Verksamhetsledaren Kjell Gunnarson informerade om vad som är på gång inom StyrelseAkademien och en gemensam diskussion om vad som är medlemsnytta.

Undertecknad informerar dessutom en del om nya effectplus.se och hur man kan knyta kontakter och skapar nya afffärsrelationer genom den nya plattformen. Dessutom fick alla en inbjudan till Höstträffen nästa onsdaf på Scandic CH https://effectplus.se/visa-aktivitet?read=hosttraff-om-digitalisering-pa-ch

Lunchen var öppen för medlemmar samt de som är intresserade av StyrelseAkademien. Evenemanget var kostnadsfritt men själva lunchen betalas av var och en. Kommande lunch kommer Lotta Pettersson från Svenskt Näringsliv att berätta om senaste undersökningen om näringslivklimatet i regionen.

Publicerad via YodoNews i samarbete med SvenskPress.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng