- Vi är tacksamma och glada för den utveckling vi har varit med om här på Bernö´s, med näst intill en fyrdubbling av omsättningen, sedan vi tog över för 7 år sedan. Därför är det viktigt för vårt fortsatta arbete, att vi kan arbeta i moderna lokaler som är attraktiva för kunderna.

Också personalstyrkan har vuxit – om än i något försiktigare takt – och består i dag av 5 heltider och 3 deltider. Dessutom är byggteamet på plats här. Som mest har vi 10 – 12 entreprenörer här samtidigt!

På en rundfråga till några av kunderna inne på Bernö´s, om vad som gör att de handlar här, kommer svaren: God produktkvalitet, kompetent rådgivning, hjälp och service också efter att man kommit hem med produkterna, egen verkstad och inte minst ett fint sortimentsdjup. Bernö kanske inte har allt, men på det man har, har man ett stort urval med både många olika sorter och varianter att välja mellan!

Förutom en kvalificerad rådgivning, finns här regionens största utbud av trädgårdsmaskiner med auktoriserad representation för flera kända maskinmärken.
Här säljs också stora träd och buskar både till privatpersoner, företag och offentliga verksamheter.

- Dagens trädgårdsintresserade vill ju oftast få sin trädgård uppvuxen på kortaste möjliga tid!
Uppvaktningar, fester och arrangemang, bröllop liksom begravningar är också viktiga för oss numera, och då för våra utbildade florister.

- Nu kan vi erbjuda ett ännu bredare sortiment och ett större urval både av växter och trädgårdsmaskiner. Vi kommer också att bli ännu bättre på rådgivning och service!
Och nu underlättar vi för kunderna att hitta här hos oss, samtidigt som vi förbättrar våra varuflöden, logistiken i anläggningen.

- Vi satsar på moderna byggnader, som är toppmoderna med avseende på energi och miljö. Uppvärmningen sker med bergvärme – bort med olja och el från uppvärmningen!

De nya växthusen är först i Sverige med en lättviktskonstruktion av galvaniserat höghållfast stål i reglar, balkar och takstolar. Glastaket kan lätt bytas till ett täckt och isolerat tak. Byggsättet är så flexibelt att husen lika gärna kan vara kontor, lager eller växthus.

- Bernö är en året-runt verksamhet öppet alla årstider. Långt borta är den gamla handelsträdgården, som säljer blommor på sommaren – och dessutom har stängt mitt under sommaren, avslutar Lennart.

För mer information besök eller tag kontakt med Lennart och hans team på
Bernö Trädgårdscentrum, Högbovägen i Sandviken.
026-25 70 80 http://www.berno.nu