Tor Wådell är nominerad till Guldklubban från StyrelseAkademien Gävleborg

4/10 kl. 00:00

Priset för nomineringen till Guldklubban delades ut till Tor Wådell under festliga förhållande på Företagardagen i Söderhamn. Tor fick mottaga StyrelseAkademiens diplom för ett förtjänstfullt ordförandeskap i bolaget Hälsovalet i Sverige AB.

Motiveringen till priset är: ”Tor Wådell är en person med stort hjärta och ödmjukhet men ändå tydlig i sin ordföranderoll och när som behövs, kan han också vara formell. En styrka är att ha dessa båda sidor, tydlighet men ändå ödmjukhet och lyssnande. Tor har också genom ett stort engagemang i flera andra styrelser utvecklat många bolag och även sin hembygd. Det tillsammans gör att han sticker ut utöver det vanliga”.

Utmärkelsen Guldklubban instiftades 2005 av Deloitte och StyrelseAkadamien och arbetet med nomineringar drivs i Stiftelsen Guldklubban. Stiftelsens ändamål är att ”tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll”. Vinnaren av Guldklubban i Sverige delas ut på Grand Hotell i Stockholm den 6 december.

 

Publicerad via YodoNews i samarbete med SvenskPress.

Kjell Gunnarsson

Kjell Gunnarsson

StyrelseAkademien Gävleborg

Från Ockelbo, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network

Har lång erfarenhet inom området ledning och styrning och jobbat i flera större organisationer i olika ledande befattningar b&ar...

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng