– Redan sedan starten i januari så har vi fått ett stort genomslag för både fester och konferenser i de här unika lokalerna, berättar Joe Formgren, en av delägarna.
Sedan tidigare så finns det ett mindre konferensrum för upp till 8 deltagare liksom att Riddarsalen i festvåningen kan ta upp till 100 konfererande gäster (150 personer ryms när det är fest).
– Nu håller vi även på att inreda källarvalven, berättar Joe. I de lokaler som Lions tidigare hyrde håller vi på att iordningställa en konferens- och festlokal som kommer att passa perfekt för sällskap från 10 upp till 30 personer. Med egen bar, kök, dubbla toaletter, långbord, storbilds-TV med rejäla ljudanläggningar så kommer valvet att lämpa sig alldeles utmärkt för såväl firmafester som föreningsmöten, svensexor, hockeykvällar liksom födelsedagskalas.
– Det känns mycket bra att nu även kunna tillmötesgå kundernas krav på den här storleken av lokal, berättar Stefan Wennberg.
– Ja, att vi nu kan erbjuda ett så brett utbud av lokaler, endast 300 meter från Centralstationen, upplever nog många som mycket positivt, hälsar Niklas Wiklund, även han delägare. Premiär och öppning av Källarvalven beräknas ske i oktober.

Fotnot: ”Templet” är den fastighet som Tempel Riddare Orden lät uppföra på Muréngatan 14 i Gävle år 1923. Fastigheten förvärvades under hösten 2010 av Mediatemplet AB och har restaurerats och renoveras samt försetts med ny teknik för att fungera som både ateljé och kontor för företag inom reklam- och media branschen. Både mindre och större sällskap (privatpersoner och företag upp till 150 personer) kan hyra in sig i de spännande och ändamålsenliga lokalerna för både konferenser, utbildningar, minimässor och fester.

För mer information se: http://www.mediatemplet.se