Ondska rör sig i väst. Börsen stegrar och ekonomin hettar. Vad händer om det blir en krasch?
Just nu går tryckpressarna för fullt i USA och du går hemma i Sverige och inget märker.
Tro mig, det kommer att märkas. När tecknen väl visar sig, då blir du kanske orolig. Ordet orolig är ingen motsats till rolig som det kanske låter. Oro är när oförberedelse möter okunskap. När du är osäker och blir tagen med överraskning kommer den skapade känslan fram. Oro.

Vad är tanken med spådom och förutsägelse? Vädret drabbar oss alla och visst är det skönt att veta hur vädret ska bli i morgon. Vad du gör med den informationen är att du FÖRBEREDER dig för det som komma skall.
Hur gör du med din ekonomi? Tar du dagen som den kommer eller planerar du efter de råd du fått?

Skaffa dig grepp om situationen. Sök kunskap i de områden du är osäker på. Är det pengar du grubblar över. Det kanske är pensionen. Fråga de institut som sköter dina pensioner, så du vet läget just nu. Framtiden kan de inget om. Kolla gärna andra källor och var aktiv och selektiv. Ingen vet med hundra procent vad framtiden ger. Det vi vet är att kunskap tar dig närmare sanningen.

De källor som kommit fram i ljuset för mig har gång efter annan siat rätt. De förutsåg 11 september, flera av finanskriserna, den senaste 2008 och även greklandskrisen i våras. Närmaste tiden framöver är också förutspådd av många. Googla gärna Gerald Celente och Kip Herriage och läs vad de gör och vad de säger.