En månad har gått. Höstterminen i full fart. Sverige har gjort sitt val. Människor går till jobbet fyllda av farhågor och hopp. Vad händer nu? Där är något i görningen, som de flesta av oss har svårt att sätta fingret på. En underlig känsla. Vi lever i en värld där reklam av atombombers storlek briserar i ansiktet på oss varje dag. En människa för hundra år sedan hade en livstid på sig för samma mängd information.
Vi är unika och anpassningsbara. Till en gräns. Ibland kan det kännas som vi är hjärntvättade. Tänk om det är så? Allting vi ”tror” oss veta om världen. I ekonomi och politik. Vi jublar när banken höjer räntan på vårt sparande, men vad är orsaken? Staten stoppar in skattemedel för att stimulera köpkraften. Varför då? Arbetslöshetssiffran, stämmer den? Vad är det som inte sägs?
Våra barn vill tränas att bli egna individer. De går och nynnar på reklamjinglar och funderar på vem som går ner mest i vikt på tv-programmet. Vad gick fel? Barn måste få bättre stimuli.
Osäkerhet är ett virus och hopp är ingen strategi. Människor som du och jag behöver ta eget ansvar.
Sluta att både lita på och skylla på andra så fort det blir motstånd.

Eget ansvar är enkelt. Sätt upp små utmaningar för dig själv.

Det kan vara ett glas vatten varje morgon och kväll.
Du tar ansvar för din kropp!

Det kan vara ett beslut du skjutit upp och måste tas.
Du tar ansvar för din självkänsla!

Du skriver en inköpslista och håller dig till den.
Du tar ansvar för din ekonomi!

Så enkelt är det och du lär dina barn och familjemedlemmar något också. Det finns hjälp att få för att hålla ut när förändringen ska ske. Det tar i regel tre veckor för en ny vana att sätta sig.
Här finns ett fordon för detta. http://www.larsconspiracy.com