Tävlingen Uppdrag24 arrangerades första gången 2008 i Sandbacka Park. Team FindIT tog hem andra platsen och uppdraget var att göra ett upplägg för att locka små- och medelstora företag att aktivt delta i satsningen FindIT.
-” Resultatet av teamets arbete var imponerande och vi har använt delar av de idéer som framkom i vårt arbete”, säger Ulrika Malmkvist processledare FindIT.

I år kommer caset från FindIT att innehålla framtidsfokus och stora inslag av innovation, men det exakta innehållet presenteras först vid startskottet på torsdag den 12/11 kl 12.00. Supporten för FindIT-laget kommer att vara Ann-Marie Morell-Östlund projektledare FindIT med stor erfarenhet av att jobba med småföretag, Johan Martin, VD och ägare Martins Mekaniska i Gävle – ett av företagen som deltagit i FindIT´s aktiviteter samt Ulrika Malmkvist processledare FindIT.

Studenterna, arrangörerna, företagarna, domarna jobbar ett helt dygn – kl. 12.00 den 13 november är det stopptid och kl.15.20 hålls prisutdelning.
Vinnarna får en resa till New York.

Drivhuset är arrangör och Sandbacka Park, Teknikparken och Högskolan i Gävle är medarrangörer till tävlingen Uppdrag24.

------

För mer information kontakta:

Johanna Esplund
Kommunikatör FindIT
076-775 73 01
johanna.esplund@findit.sandbackapark.com

FindIT, som har sitt säte i Sandbacka Park i Sandviken, är en kraftfull satsning på att vidareutveckla ett kompetenscenter av världsklass inom området industriell IT med bas i Gävle-Dalaregionen. Målet är att med IT som verktyg stärka konkurrenskraften hos regionens små- och medelstora företag samt stödja framväxt av nya företag, produkter och metoder.

http://www.sandbackapark.com/findit