- Vi på Strålins Grafiska AB är ett anrikt grafiskt företag som sedan 1988 ingår i Intellecta-koncernen. Strålins har produktion i Falun och ett kontor i Gävle. De flesta av våra kunder finns i regionen, men vi har kunder runtom i Sverige.
Vi är experter på att krydda dina trycksaker så att de sticker ut. Personifierade trycksaker spetsade med effekter av alla de slag distribueras i rätt tid till rätt mottagare. Praktiska webblösningar för trycksaksproduktion samt samordning och individualiserade beställningar.

Ett område som vi stärkt oss avsevärt inom är det digitala. Vi kan koppla det tryckta till det digitala, göra appar och webbapplikationer mm. Vår huvudsakliga mission är att hjälpa våra kunder att effektivt kommunicera med sina kunder.
Joe Formgren presenterade effect plus+ för mig vid ett möte på Precis Reklam och vi fick möjligheten att vara med på kryssningen och ha en promotionplats. Vi föll pladask för människorna, deras nyfikenhet och viljan att göra affärer! Självklart sökte vi omgående medlemskap och vi ser fram emot kommande möten!

Som rookies i effect plus+ hoppas vi att få träffa andra medlemmar och få veta mer om deras verksamhet och vardag.
För mer info se http://www.stralins.se

Affärsnätverket effect plus+ satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar grunden.
Närmast är effect+kryssningen den 19 september.

Som medlem har du exklusiv tillgång till vår hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna. Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i Effect blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se

Kennet Kniif och Erik Lundgren på Strålins Grafiska AB