En av helgens föreläsare är Nike Leima. Nike är utbildad hälsopedagog, coach och mental tränare och driver i dag företaget coach2u i vilket hon coachar, föreläser och utbildar inom hälsa och personligutveckling.

Nike kommer att föreläsa under temat: Coacha dig själv!
En föreläsning om att nå sina mål. Vad är det som gör att vissa personer lyckas uppnå det som andra bara drömmer om? Kan det vara så att framgång lämnar spår? Spår som kan samlas ihop och skapa framgång hos var och en av oss? Bli din egen bästa coach genom att använda verktyg som lett andra till framgång.


För dig som är sugen på att komma igång med träningen och få tips på vad man kan göra utomhus, erbjuder Patrik Sers från företaget Vikten av Hälsan en föreläsning i hur man kan träna med den egna kroppen som redskap. Patrik är utbildad Personlig Tränare och ger tips och råd på bra övningar som stärker kroppen, ger bättre kondition och ökat välmående.

För de något yngre besökarna kommer det att finnas möjlighet till ponnyridning. Lena Sjöström från Stall Tvea finns på plats på mässan med en pigg och barnkär ponny som gärna tar med barn och ungdomar på en liten ridtur.

Lokalen, där mässan äger rum, ägs numera av Föreningen Gefle Forum. I föreningen samsas tre olika körer samt annan verksamhet av kulturell och social art. En fantastisk lokal som ofta hyrs ut till stora fester och bröllop. Ingen mässa har tidigare huserat i byggnaden så Sport & Friluftsliv blir den första!