Vi levererar det Företagen behöver. Tjänster, utbildning och projektering blandar vi med den senaste tekniken. Vi brukar säga till företagen att:

”Låt oss visa vad vi kan göra för Er! Marknadsföring och utveckling ska vara roligt, det ska vara en investering som ger avkastning. Teknik ska vara enkel, underlätta och spara tid. Vi har prylarna som imponerar utan att krångla till det! Genom vårt nätverk av kompetens guidar vi Er mot lösningen”

Vi frågar vår nya Media konsult varför hon valt att arbeta med SOS Media.

”Jag såg det som en bra chans att göra något nytt. Det verkade väldigt roligt att arbeta med och hela miljön och konceptet gjorde att jag blev intresserad och kände att det här vill jag vara en del av. Sen tycker jag att allt nytt är spännande. Man måste våga chansa lite.”

Vad tycker du om de två första veckorna?

”Det har varit väldigt händelsefullt och jag har lärt mig massor. Träffat massor av nya människor och fått använda självförtroendet till max och hela tiden händer de nått nytt.”

Om du var företagare i området, varför skulle du välja SOS Media som Media och marknadsförings partner?

”Som egen företagare skulle jag våga satsa på nya saker, våga följa med utvecklingen och detta är en del i det. Jag tror att detta kommer att vara framtiden. Det viktiga när man är egen företagare är att satsa på det man kan och vill vara bäst på. Våga lämna ifrån sig och ta hjälp av andra som är bättre på de delarna och få tiden till sitt eget företagande.”

Vad vill du göra för företagarna i vårt område?

”Jag vill hjälpa företagarna att främja deras företag, hjälpa företagarna i södra dalarna att följa utvecklingen på ett positivt sätt. Jag vill skapa långvariga kontakter, att mina kunder och klienter känner förtroende för mig och vänder sig till mig när dom har problem eller nya ideér för sitt företag. Jag vill få de till att älska sitt företag genom att hjälpa till på de fronter där det kan vara krångligt och jobbit och fasen ”jag gör det senare” tar över.. Vi är till för att skapa lösningar så att företagsledarna och personalen kan satsa på det som är viktigt och det dom är bra på.”

Isabelle talar utifrån erfarenhet då hon själv driver eget företag vid sidan av sitt nya jobb, i företaget jobbar Isabelle med hästar, trav hästar. Hon har tidigare bott och arbetat i USA med just trav hästar, men kommer ursprungligen från Säter.

Du tränar, och du är kusk, en ovanlig sysselsättning för en tjej, får vi ta del av din favorit tränare och bäste kusk?

”För mig som liten tränare så finns de massor av stora tränare som jag ser upp till, och jag drömmer om att få lyckas lika bra. Min favorit, precis som många andras är såklart Stig H Johansson, men sen finns de massor av andra tränare som jag gillar. Det kan vara en del i deras sätt eller träning som jag gillar i anseende mot ägare, skötare och självklart djuren, som gör att de sticker ut. Kajsa Frick är självklart en stor idol då hon är Sveriges mest framgångsrike tränare och kusk på den kvinnliga fronten. Som kusk så är det givetvis Örjan Kihlström!"

Och till sist... Har du något skräll tips till oss, någon vi ska titta lite extra efter?

Ett litet tips är Wellino Boko till olympiatravs finalen på åby. den 16/4 De kommer bli grymt!