- Sedan salongen flyttade till Sätra Centrum har det blivit mycket bekvämare för mina kunder. Många nya kunder från Sätra, Hille, Stigslund och Strömsbro har hittat till oss, men även mina gamla kunder uppskattar att det exempelvis är fri parkering. Och inte minst - att ta hand om sig genom att besöka mig ska inte förknippas med stress och då kan det vara skönt att komma ifrån stadskärnan för ett slag, säger Bea Foroughi-Hedenberg.
Bea och hennes mamma Shahin kompletterar dessutom varandra, både som människor och som yrkeskvinnor.
- Det har bara varit positivt att jobba tillsammans med Bea, säger Shahin. Som frisör har man verkligen tid att prata och vara lyhörd för kundens önskemål och nu kan vi omdelbart uppfylla flera önskningar hos alla våra kunder. Det är många av mina kunder som blir nyfiken på kosmetisk pigmentering hos Bea. Det vill säga att de tatuerar ögonbryn istället för att fylla i dem med penna varje dag. På samma sätt får jag ta över Beas kunder som bland annat vill prova på trådning, en skonsam metod för hårborttagning i ansiktet, säger Shahin.
- Alla kunder, såväl gamla som nya uppskattar, att hitta allt under samma tak och väljer ofta att kombinera exempelvis en skön ansiktsbehandling eller massage med en klippning och färgning, lägger Bea till.
Vi kan alltså konstatera att skönheten kom till Sätra Centrum för att stanna!