Vad är då digital Signage - DS ?

Det handlar egentligen om att exponera digitalt överförd underhållning, information och reklam på storbildskärmar i publik, kommersiell och offentlig miljö. Fördelarna för våra annonsörer är också många, innehållet kan enkelt bytas ut och anpassas till tid, miljö, tillfälle och målgrupp.

Genom SOS Media kan du som företagare, organisation eller privatperson nå ut till en bred publik i rörelse. Tillsammans skapar företaget och publiken ständigt nya möjligheter till interaktiv kommunikation i vår naturliga mötesmiljö!

SOS Media hittar du bland annat i Hedemoras centrum och snart även på webben och fler städer följer inom kort. En helt ny media kanal har skapats, en kanal som når ut till en stor och trogen publik under bästa sändningstid.

Kanalen sänder vad publiken vill se och intresserar sig för. Världsledande mjukvara och ett beprövat koncept ger möjligheten att leverera ett mätbart och ständigt varierande resultat. Detta är inte en färdig media kanal utan kanalen utformas tillsammans med varje stad vilken den lanseras i, det är en stor del av konceptet.

Visionen är att sprida information om det lokala näringslivet, evenemang, historia, kultur, sport och allt annat som har en naturlig plats i en media kanal. Detta ser du mitt i centrum, det är stadens egna offentliga blogg!