Scen Sputnik ”goes international”!

Scen SPUTNIK är som vid tidigare arrangemang ett samarbete mellan Musikhuset, Bilda och Studiefrämjandet.

Vår ambition är att Gävles musiker ska få en scen att spela sina alster på under bra förhållanden, trots att man är o-signad! Med bra menar vi, bra ljud och ljus, en stor scen och personal som hjälper banden med det mesta för att kunna genomföra en bra spelning! Vi trycker också upp affischer som banden får komma och hämta när det börjar närma sig m.m. Det enda vi vill är att de hjälper oss att sprida att de ska spela till deras vänner, bekanta och familjemedlemmar. Så att de får så mycket publik som möjligt – Det är roligare att spela då! (och roligare att jobba också för den delen)


Scen SPUTNIK No:1 – 2010

Vårens första Sputnik-evenemang går av stapeln den 9/4 och är exceptionellt på det viset att ett av våra unga lokala band ”Greenorange” är på vårturné i Skottland, men landar då på hemmaplan! Med sig från Skottland (Glasgow) har ”Greenorange” det Skotska bandet ”One Good Reason.”!

”Sputik Crew” är till sig i trasorna över denna happening då Scen Sputnik för första gången ”goes international”!

Vi kommer också via vår hemsida söka fler band till kvällen. Om man tycker att sitt band skulle passa den kvällen – surfa in på vår hemsida och anmäl ert intresse senast den 19 mars! (www.musikhuset.nu)

Ytterligare ett band utifrån är under diskussion, så vi hoppas och tror på ett alldeles speciellt första Scen SPUTNIK 2010!


http://www.myspace.com/greenorangeband - Greenorange
http://www.myspace.com/1gr - One Good Reason



Mvh Carolina Vikeswed
Band och Arrangemang – Musikhuset Gävle