Vi har i samband med detta några riktigt spännande nyheter att berätta för dig som är intresserad av marknadsföring och vill nå ut så bra som möjligt med era budskap i regionen:
1. Vi ökar upplagan till hela 53.000 exemplar och blir därmed den tidning som har störst upplaga i hela Gävleborgs län.

2. Samarbetsavtal. Vi delar på tryck och distribution. Bokar ni en annons med löpande införande så får ni 50 % rabatt på annonspriset och erhåller då marknadens lägsta kostnad för att nå denna stora målgrupp. Ni kan sedan vilket nummer ni vill utöka storleken på er annons och erhålla maximal rabatt på er annons.

3. Redaktionella annonser, även kallad native advertising i traditionella tidningar. 50% rabatt på ordinarie annonspris om ni har färdigt material. Beroende på utrymme och läsvärde kan er artikel även bli större än utlovat.

4. Vi bjuder en PR-och Marknadsplanering med fika eller lunch. Hur mycket skall man lägga på reklam och vilka mediakanaler skall ni använda?
Mer information på länken här https://gestrikemagasinet.se/readers/view/media-och-pr-planering-2019

Vårrnumret av Gestrike Magasinet utkommer den 24 mars och manusstopp är den 7 mars. Kontakta mig eller just er personliga Gestrike Media-kontakt gärna så snart som möjligt så att vi kan bistå er med ett smart upplägg till PR- & mediaplan som kombinerar print med digital marknadsföring!

För mer information kontakta

Joe Formgren med kollegor
070-679 79 00
Gestrike Magasinet
- den lilla tidningen med den stora upplagan och de låga priserna!

Utges av Gestrike Media AB
Utgivningsplan och prislista finner ni här.
Muréngatan 14 • 802 50 Gävle • Tel. 026-126 126
http://www.gestrikemagasinet.seinfo@gestrikemagasinet.se
Vi möts på: http://www.facebook.com/gestrikemagasinet
Läs senaste Magasinen här https://gestrikemagasinet.se/pages/view/l-s-tidningen