Bengt Nises, FastighetsSnabben
Med en vilja att alltid utvecklas och att varje dag vilja bliv lite bättre har detta anrika Gävleföretag haft en kontinuerligt
mycket stark tillväxt under många, många år och därtill den goda vinstmarginal som krävs för ett långsiktigt friskt och framgångsrikt företagande. Servicebilarna syns idag över nästan hela Sverige då företaget nu är etablerat på ett 20-tal orter från Kiruna i norr till Visby i söder. 220 engagerade medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att överträffa kundernas förväntningar är en av företagets absolut största tillgångar och en förutsättning för att bygga ett starkt varumärke.

Jonas Ahlborg & Katarina Helling, Jobmeal AB
Ett familjeföretag i andra generationen som utvecklat sin verksamhet till en av de största i sin bransch i Sverige. Företaget har löpande breddat sitt produktutbud för att bli den ledande leverantören av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Verksamheten genomsyras av hög servicegrad med kundens bästa som ledkärna. Hållbarhet är viktigt för företaget och man använder certifierade produkter samt klimatkompenserar verksamheten.

Henrik Sundström, Hits For You
Sedan starten 2012 har Henrik Sundström utvecklat sin verksamhet Hits For You och är nu Gävles Nöjespalats Nr 1. Med sina proffsiga framträdanden tillsammans med sitt team har dom som mål att ge varje gäst en oförglömlig kväll i världsklass. Från och med 2019 finns även Sveriges komikerelit Gasta Comedy på scenen.

Rösta
SMS:a FORETAG (mellanslag) och förnamnet på din kandidat, till 72072 (ex: FORETAG Anders)
Senast den 8 mars vill vi ha din röst.

ÅRETS FÖRETAGARE I GÄVLE 2019
Utses den 5 april 2019 i Stora Gasklockan
Vill du vara med och fira årets företagare i Gävle?
Beställ dina biljetter på foretagarna.gavle@gmail.com - senast 22/3
Ange ditt namn
Pris: 475,- kr/biljett ex moms (ingår: 3-rätters middag med dryck)
Det går också att anmäla och betala via https://simplesignup.se/event/130070-gaevles-eldklot-foer-privatpersoner
Ange: Namn samt företag med kontaktuppgifter, antal biljetter och ev. önskemål om specialmat.