Plastic Omniums kunder är främst kommuner, renhållningsbolag och entreprenörer, både privata som kommunala. Förutom att leverera själva renhållningsprodukterna tillhandahåller de även lösningar för identifiering, service och underhåll.
Plastic Omnium AB är ett helägt dotterbolag till franska Plastic Omnium Environment SA, Europaledande företag inom området, och ansvarar för koncernens marknader i Norden (Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island). I gruppen ingår sedan oktober 2007 även SULO Umwelttechnic, vilket gör Plastic Omnium till Europas ledande tillverkare av avfallsbehållare i plast med en årlig tillverkningskapacitet på mer än 5 miljoner behållare.

Miljöposten produceras och ges ut av Michael Rosén och Björn Lindeberg vid Cityradion Media Production. Med bland annat den redaktionella erfarenheten fick Cityradion uppdraget att under åren 2007 till och med 2011 producera avfallsforum åt Avfallshanteringssystem AB. Under dessa år har de lärt sig mycket inom området och inser vikten och behovet av mediabevakning och information inom området för miljö, avfall, återvinning med mera.


För mer information se:
http://www.plasticomnium.se
http://www.miljoposten.se