Många bostadsrättsföreningar besökte mässan och intresset var stort för Plastic Omnium. Företaget säljer produkter och lösningar för renhållning, sophantering och källsortering och har Gävlebaserad tillverkning.

Lagom till mässan och den första halkan lanserade företaget en ny modell av sandlådan Sandi vilken besökarna fick ge bud på. Vinnarna blev var bostadsrättsföreningen Hembygden från Göteborg och Claes Alfredsson blev riktigt nöjd med resultatet.

– Det blev ett kul och hedersvärt inslag på mässan, säger Per Ramberg, representant för Plastic Omnium i Sverige.

_______

Plastic Omnium säljer produkter och lösningar för renhållning, sophantering och källsortering till främst renhållningsbolag och -entreprenörer, såväl privata som kommunala. Plastic Omnium tillhandahåller även lösningar för Identifiering, Service och Underhåll.

Plastic Omnium AB är ett helägt dotterbolag till franska Plastic Omnium SA, Europaledande företag inom området, och ansvarar för koncernens marknader i Norden (Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island). I gruppen ingår sedan oktober 2007 även SULO Umwelttechnic, vilket gör oss till Europas ledande tillverkare av avfallsbehållare i plast med en årlig tillverkningskapacitet på mer än 5 miljoner behållare.

För mer information se:
http://www.plasticomnium.se