Personligt 10-årsfirande med Johan Dahl

4/10, 2018 kl. 10:23

Gävleprofilen Johan Dahl firade 10 år som professionell föreläsare genom att arrangera en vimmelkväll med en personlig föreläsning torsdagen den 27 september på Clarion Hotel Winns citykonferens i Gävle.

– Vad passar väl bättre än att slå ihop firandet som professionell föreläsareoch i 10 år genom att ordna en riktigt orange helkväll med guldkant på hemmaplan, menade Johan och bjöd in vänner och kunder.

Temat på Johans nya föreläsning är ”Ta det personligt” och gästerna som fyllde lokalerna till sista plats bjöds verkligen på en inspirerande kväll där Johan berättade om personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig framgång.
Kvällen som inleddes med mingel delades upp i två delar där det även bjöds på förfriskningar och tilltugg i pausen. Johan berättade bland annat om att de flesta söker framgång men har inte definierat vad det egentligen är samt om nyckeln till framgångsrikt ledarskap.
Avslutningen handlade om det personliga ansvaret med kontentan att ger du inget så får du inget och gör du inget så händer inget. Budskapen verkade uppskattas då föreläsningen avslutades med en flera minuter lång och stående ovation från de de entusiastiska åhörarna.
– Som föreläsare är jag bortskämd med att få applåder och positiv feedback men den energi och värme jag kände i kväll var helt fantastisk och överträffar allt jag upplevt på en scen – jag är så himla tacksam, hälsar Johan.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng