Öhrlings PricewaterhouseCoopers ska utveckla, sälja och genomföra revision, redovisning och kvalificerad rådgivning inom finansiella och angränsande områden. Öhrlings PricewaterhouseCoopers har ett tjänsteutbud och en marknadsorienterad organisation som utgår från kundernas behov. Företaget erbjuder snabb tillgänglighet, personligt engagemang och stor kunskap om den lokala marknaden.

”Ekonomitjänster har saknats på Sandbacka Park som en viktig pusselbit för de företag som vill utvecklas och expandera. Samverkan och kompetensöverföring blir naturlig när företaget finns på plats”, säger Cecilia Book Partanen, Sandbacka Park Utveckling.
”Öhrlings PwC har på Sandbacka Park goda möjligheter att visa upp sina tjänster och vi finns i en naturlig företagsmiljö vilket kommer att stärka oss ytterligare”, säger Peter Sjöberg på Öhrlings PwC.


Sandbacka Park är teknikparken i Sandviken. Majoriteten av de 43 företagen i teknikparken har kompetens inom teknik-/IT-området. Därtill finns även ett antal företag inom serviceområdet, vilka genom sina tjänster bidrar till det stora serviceutbudet på plats. Satsningen på att bygga ett kompetenscenter inom Industriell IT, i samarbete med regionala och nationella företag och organisationer, leds från Sandbacka Park.
Sandbacka Park omfattar totalt 22000kvm lokalyta och rymmer ca 850 anställda