Ramavtalet Programvaror 2013 omfattar programvaruområden som bland annat kontorsstöd, operativsystem, säkerhet, driftstöd och databaser; med produktrelaterade tjänster avses licenshantering, installationstjänster, konfigurations- och anpassningstjänster, support och underhåll.

Vi vill ge er som kund en helhetslösning som även innefattar licensexpertis. Vi kan hjälpa dig som kund att få en bättre överblick samt effektivisera era mjukvarukostnader, avtalshantering genom att arbeta proaktivt med mjukvarulicensering. Allt för att ni som kund ska känna er trygga och ha bättre kontroll över er IT- miljö och kostnader.

Office IT-Partner har lång erfarenhet av licenshantering, installationstjänster, förvaltning och support och vi hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av våra kostnadseffektiva lösningar. Office IT-Partner står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens. Det viktigaste för oss är att förstå vad du som kund behöver. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus.