Kurt siktar på att skapa en butik med allt för trädgård och utemiljö och butiken nyöppnar under våren.
Kurt har tidigare arbetat med trädgårdsanläggning och markstensarbeten hos PIRAB Markservice och kommer att utveckla butiken med ett betydligt bredare sortiment;
– Det skall bli härligt att komma igång. Butiken och läget här i Hemlingby Köpcentrum kommer att bli en verklig tillgång för alla som vill lyfta sin utemiljö, berättar Kurt. Under våren har vi massor av spännande produkter på ingång och redan nu är lagret välfyllt av marksten till Gävles villaträdgårdar.

I butiken hos Gävle Markbetong kommer man att kunna få hjälp med det mesta som rör utemiljön.
– Det vi inte har hemma i butiken kommer vi att skaffa från våra många samarbetspartners och leverantörer. Det kan vara både produkter och tjänster inom mark och trädgård, stort som smått.
Robert Bostrand som driver Hemlingbyhuset och Gävle Byggmarknad ser fram mot ett spännande samarbete och ett ungt, kreativt tillskott i den nystartade hyresgästen.

Mikael Walldén berättar att han har fullt upp med sin betongfabrik i företaget Walldén Markbetong, WMB som redan nu är en relativt stor aktör inom betongprodukter. Förutom huvudprodukterna marksten, plattor och murar så har man bland annat tillverkat och levererat sjöledningsvikter till ett flertal stora projekt.

Gävle Markbetong smyger igång säsongen redan efter Bomässan i början av mars och accelererar sedan under våren med flera överraskningar och erbjudanden.